Afvallen is geen afzien, maar bewuste keuzes maken

Afvallen_is_geen_afzien.jpg

Afvallen, je hoort het overal. Makkelijk afvallen, snel afvallen. Ik kan me voorstellen dat je er gek van word. Mijn missie is om jou te laten zien dat afvallen niet makkelijk is, maar oh zo de moeite waard om het wel te doen.
Stel je voor dat je al dat gewicht niet meer mee hoeft te sjouwen. Dat je met gemak je kinderen bij kunt houden. Dat je in maatje 42 kunt stappen.
Ik ga je niet beloven dat het makkelijk is. Ik ga je wel beloven dat jij het ook kunt. Dat ook jij met mijn hulp af komt van je overgewicht. Ik leer je hoe je bewuste keuzes kunt maken. En dat sporten en bewegen echt heel leuk en goed voor je is. Door bewust keuzes te maken krijg je een blijvend resultaat. Ik deel met jou mijn ervaringen en mijn expertise. Jij gaat het doen in de door jou gekozen stappen.
Ben jij het zat om te zwaar te zijn? Neem de stap en zet vervolgens door.
Ik help je! Je doet het in jou eigen tempo. Ik geef je de tools en tips om zelf te beslissen wat je eet. Ik weet dat jij het ook kan, dat je gemotiveerd bent om iets aan je gewicht te doen. Afvallen is niet erg en afzien of honger lijden, maar leuk en genieten van de lekkerste voeding.

Al jaren kamp ik met overgewicht en ben ik daar mee bezig. Totdat ik boven aan de trap stond te hijgen. Toen was het genoeg. Ik heb mijn voeding en gedachten veranderd en ben meer gaan bewegen en raakte 40 kilo kwijt.
Mijn naam is Jolanda en ik ben 50, in de overgang en voel me fantastisch. Nu jij nog.
Jolanda Zoer-Dekker
Egbert nijstadlaan 2
7991AZ Dwingeloo
06 25541872
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.