Gevulde paprika's

We beginnen de week met een super makkelijk recept voor het avondeten! Heerlijke gevulde paprika’s met gehakt, mais en mozzarella…verantwoord en zo gepiept!
Wat heb je nodig? (recept voor 3 personen)
•150 gram gehakt
• klein blikje mais
• bosui
• zout & peper
• chilipoeder
• 3 paprika’s
• mini mozzarella bolletjes
• olijfolie
Doe de gehakt in de pan en bak deze op middelgroot vuur klein. Voeg een klein blikje mais en bosui toe aan het gehakt en bak deze even mee. Voeg flink wat zout en peper toe samen met een snufje chilipoeder. Spoel de paprika’s af en snij de bovenkanten er van af. Haal ook het middengedeelte er uit. Vul de paprika’s met het gehakt en mini bolletjes mozzarella. Sprenkel er wat olijfolie over. Zet de paprika’s op een bakplaat en doe deze 20 minuutjes in een voorverwarmde oven van 180 graden. Serveer er wat Tzatziki bij om het gerecht helemaal af te maken. Eetsmakelijk!