Gevulde paprika's

hbis_facebook_recept_paprika_1200x900_03042917.jpg

We beginnen de week met een super makkelijk recept voor het avondeten! Heerlijke gevulde paprika’s met gehakt, mais en mozzarella…verantwoord en zo gepiept!

Wat heb je nodig? (recept voor 3 personen)

•150 gram gehakt

• klein blikje mais

• bosui

• zout & peper

• chilipoeder

• 3 paprika’s

• mini mozzarella bolletjes

• olijfolie

Doe de gehakt in de pan en bak deze op middelgroot vuur klein. Voeg een klein blikje mais en bosui toe aan het gehakt en bak deze even mee. Voeg flink wat zout en peper toe samen met een snufje chilipoeder. Spoel de paprika’s af en snij de bovenkanten er van af. Haal ook het middengedeelte er uit. Vul de paprika’s met het gehakt en mini bolletjes mozzarella. Sprenkel er wat olijfolie over. Zet de paprika’s op een bakplaat en doe deze 20 minuutjes in een voorverwarmde oven van 180 graden. Serveer er wat Tzatziki bij om het gerecht helemaal af te maken. Eetsmakelijk!

Al jaren kamp ik met overgewicht en ben ik daar mee bezig. Totdat ik boven aan de trap stond te hijgen. Toen was het genoeg. Ik heb mijn voeding en gedachten veranderd en ben meer gaan bewegen en raakte 40 kilo kwijt.
Mijn naam is Jolanda en ik ben 50, in de overgang en voel me fantastisch. Nu jij nog.
Jolanda Zoer-Dekker
Egbert nijstadlaan 2
7991AZ Dwingeloo
06 25541872
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.