Werkwijze

Diëten, sporten en supplementen slikken geeft over het algemeen geen blijvend resultaat indien er niet mentaal aan de slag wordt gegaan met afvallen. Iedereen is verschillend en heeft op andere manieren moeite met afvallen en slank blijven. In mijn online programma leer je om weer van eten en bewegen te houden. Ik haal je uit je dieet denken en leer je hoe je kunt genieten van gezond en lekker eten en bewegen. De inspiratie mails geven je tools hoe je leefstijl kunt veranderen door middel van tips, oefeningen, opdrachten, recepten en interessante artikelen die jou helpen om slank te worden en te blijven. Als jij daar behoefte aan hebt houden we samen nauw contact. Ik begeleid je een jaar lang iedere maand met een skypesessie of bij mij thuis om je voortgang te bespreken. Waarom een jaar?

Ik heb ervaren dat patronen doorbreken soms best wel lang duurt, in het begin zal je streng zijn op jezelf en snel kilo’s kwijtraken. Op de lange duur echter kan je soms zomaar een maand of langer stil blijven staan en juist dan heb je coaching nodig om door te zetten. Daarbij komt, als je begint met intensiever bewegen en sporten, je meer spieren gaat kweken. Hierdoor zal je wel strakker worden maar niet perse lichter. Je kleding zit dan wel weer super mooi maar de weegschaal laat het behoorlijk afweten. Ook dan is het zaak om af en toe tegen me aan te klagen zodat ik je weer op het goede been kan zetten.

Je kunt je op termijn inschrijven voor leuke workshops en trainingen waarin je slank leert koken en hoe je je mindset kunt veranderen. Mijn visie is dat alles met mindset begint. Waar sta je nu en waar wil je zijn over een 6 maanden, een jaar en over 5 jaar?

Door je in te schrijven op mijn inpiratiemails, ben jij de eerste die op de hoogte wordt gehouden van de komende workshops en trainingen.

Inschrijven is gratis en verplicht je tot niets!

Neem de regie van je leefstijl in je eigen hand en reken voorgoed af met diëten en dik zijn. Schrijf je nu in.

Aanmelden nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van leuke tips, lekkere recepten en grappige opdrachten!
Naam(*)
Ongeldige invoer

Email(*)
Ongeldige invoer

Al jaren kamp ik met overgewicht en ben ik daar mee bezig. Totdat ik boven aan de trap stond te hijgen. Toen was het genoeg. Ik heb mijn voeding en gedachten veranderd en ben meer gaan bewegen en raakte 40 kilo kwijt.
Mijn naam is Jolanda en ik ben 50, in de overgang en voel me fantastisch. Nu jij nog.
Jolanda Zoer-Dekker
Egbert nijstadlaan 2
7991AZ Dwingeloo
06 25541872
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.